1 min read

Kajakbutiker

Här har jag samlat ett urval av butiker som säljer kajaker eller kajakrelaterade produkter.
Kajakbutiker

Kajakbutiker i Stockholm

Dalarö kajak

Här har jag aldrig handlat men de verkar ha ett bra sortiment och du kan även hyra kajak av dem. De säljer bland annat kajaker från Prijon.

Horisont Kajak

På Värmdö ligger Horisont kajak. Jag har aldrig varit där men de verkar sälja fina kajaker. De erbjuder även förvaring, alltså kajakhotell.

Kajaksidan

Trevlig butik i Saltsjö-Boo. Här har jag bland annat köpt en flytväst och upphängningsanordning för att ha kajaken i garaget. Nu var det ett tag sedan jag var där men jag tror att de hade ett badkar där man kunde provsitta i en kajak. De har även en egen kanal på Youtube.

Kajaksidans kanal på Youtube

Långholmen kajak

Här har jag inte heller handlat någon gång men de verkar ha ett bra sortiment. Butiken ligger bra till om du vill hyra kajak och paddla nära innerstaden.

Paddla i Pampas

Butiken, som även har uthyrning, har ett väldigt bra läge om du vill paddla kring centrala Stockholm. Här hittar du de vackra kajakerna från Melker.

Stockholmkajak

Butik i Sollentuna i närheten av Norrviken. Här köpte jag mitt dropstich-golv till min uppblåsbara kajak, ett par neoprenhandskar samt lite annat. Förra sommaren hade de olika event nere vid Norrviken så att man kunde testa olika kajaker.

Söderkajak

Här köpte jag min grönlandspaddel och en kajakvagn.

Butiker på webben som säljer paddlingsrelaterad utrustning

Thelin Outdoor

Outnorth

Addnature

Kajaktiv

Avanza Kayak & Outdoor